Close

dé uitgaansagenda voor gays & friends

Glitterbox X Pink Monday

mon22jul14:00mon23:00Glitterbox X Pink Monday14:00 - 23:00(GMT+02:00) Spoorzone, Spoorzone TilburgCategorieClub/Dance

Event Details

Op maandag 22 juli, tijdens de Tilburgse Kermis op Roze Maandag, tovert 013 het festivalterrein in de Spoorzone (tussen de Hall of Fame en het spoor) om tot een spectaculair evenement! Vanaf 14.00 uur vindt een nieuw festival plaats met twee podia, waarbij 013 de krachten bundelt met het legendarische Glitterbox voor hun outdoor showdebuut.

Als headliner treden The Shapeshifters op, bekend van hun wereldwijde doorbraak in 2003 met de hit ‘Lola’s Theme’. Andere grote namen die het podium zullen betreden zijn David Morales, Horse Meat Disco, Jonjo Jury en Bestley. Daarnaast biedt Stage 2 een mix van lokaal opkomend talent en gevestigde acts, waaronder Roog, Tonno Disko, Ajuma, Samuel Monty en Cosmic Coco.

Glitterbox heeft het afgelopen decennium een uniek geluid gecreëerd, waarbij de essentie van nu-disco, vocale house en club anthems wordt gemixt. Op hun podia staan dansers, uitbundige optredens en dragqueens, die samen met een team van superster-dj’s zorgen voor een warm, veilig, inclusief en uitbundige sfeer op dansvloeren over de hele wereld. Ze resideerden in HÏ Ibiza, waren vaste gasten in Printworks Londen, brachten glitter naar de iconische Pride in New York en glamour naar Tomorrowland. Nu voegen ze Tilburg toe aan hun indrukwekkende lijst! 

Time

22 July 2024 14:00 - 23:00(GMT+02:00)

Location

Spoorzone

Spoorzone Tilburg

Other Events

Get Directions