Close

dé uitgaansagenda voor gays & friends

june, 2020

sat27jun10:00sat23:45Dutch Online Pride10:00 - 23:45 Categorie:Evenement/Pride

Event Details

Door het Covid-19 virus, beter bekend als Corona zijn veel prides inmiddels afgelast en zitten veel mensen op dit moment noodgedwongen binnen. Daarom vieren we dit jaar internationaal en samen Pride, van(uit) binnen, tijdens Pride Inside.

Doe mee op 27 juni tijdens de afsluiting van de pride-maand! Iedereen verdient een podium, moet zichzelf kunnen zijn en moet aan de hele wereld kunnen laten zien hoe trots ze daarop zijn. Daarom roepen wij hierbij iedereen op om zich aan te sluiten bij onze online pride. Zet jezelf op aanwezig en deel op 27 juni massaal je meest uitbundige, open, lieve, leuke, eerlijke, authentieke en/of gekke pride foto in quarantaine op je eigen socials met #prideinside en laat zien dat jouw trots niet door corona wordt geremd.

Daarnaast is er de mogelijkheid om je foto in het evenement te delen. Na afloop kan worden gestemd op de 5 leukste en origineelste inzendingen, zoals gekozen door de jury. De inzending met de meeste stemmen, wordt beloond met een pride-pakket, om de quarantaine een beetje te verzachten. (Uiteraard vragen we je hierbij om alle regels van het RIVM (NL) en sciensano (BE) op te volgen.

Laten we op 27 juni één grote regenboog van liefde verspreiden op social media!

#prideinside

Time

(Saturday) 10:00 - 23:45

X