Close

dé uitgaansagenda voor gays & friends

july, 2020

This is a repeating event

fri24jul14:30Dolly's LGBTEA Party14:30 Hotel Sofitel Legend the Grand Amsterdam, Oudezijds Voorburgwal 197, AmsterdamCategorie:Café/Bar,Evenement/Pride

Event Details

Ook al is de Pride Amsterdam dit jaar afgelast Sofitel Legend The Grand Amsterdam trekt toch alles uit de kast!

Drie Dolle Dwaze Dagen zal Dolly Bellefleur als Frau Antje van het Verkeerde Kantje de scepter zwaaien in de sfeerrijke Raadzaal. Begeleid door haar klaviervirtuoos Kees van Zantwijk zal Dolly tijdens een delicieuze Afternoon Tea de gasten trakteren op oorstrelende luisterliedjes, smakelijke smartlappen en pittige protestsongs. Maar aangezien Dolly bekend staat om haar hilarische improvisaties, weet je eigenlijk nooit wat er gaat gebeuren… Homo, hetero, lesbisch, transgender of (b)i? Geniet van Dolly’s LGBTEA party!

Het belooft een feest voor alle zintuigen te worden. Gaat dat zien, horen, ruiken en niet te vergeten proeven! De Afternoon Tea bestaat uit overheerlijke mini sandwiches, scones met clotted cream en een bonte selectie van heerlijke zoetigheden om je vingers bij af te likken. Dit alles onder het genot van een aantal passende theesoorten bij de verschillende gangen.  

Uiteraard is de zaal zodanig ingericht dat de coronamaatregelen kunnen worden gegarandeerd en dat de hygiëneregels volledig worden gerespecteerd. In de praktijk betekent dit dat er per voorstelling plek is voor 40 x 2 personen die met dolle teugen kunnen genieten van Dolly en een Afternoon Tea for Two.

Entree: 47,50 euro (exclusief reserveringskosten)

Reserveer nu: https://bit.ly/DollysLGBTEAParty

Time

(Friday) 14:30

Location

Hotel Sofitel Legend the Grand Amsterdam

Oudezijds Voorburgwal 197, Amsterdam

X